MPFM4. Doamna Nagie si Lucian acuzati de acasa ca s-au schimbat in rau

Au trecut doua luni si jumatate de la debutul sezonului al patrulea al show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu si orice veste primita de acasa de unul dintre cei aflati in Casa provoaca un adevarat val de emotie.

A fost randul doamnei Nagie sa fie vizitata la gardul curtii de unul dintre cunoscuti. Este vorba de un prieten al fiului sau Lucian care s-a deplasat la Stefanesti pentru a transmite gandurile apropiatilor de la Medgidia.

A fost o scena emotionanta de vreme ce la finalul ei Nagie era pe punctul de a lesina. Vestile transmise prin gard de Adi, un prieten bun de-al lui Lucian, nu au fost deloc cele asteptate: toti cei de acasa considera ca atat Nagie cat si Lucian s-au schimbat in rau si ca nu sunt deloc multumiti de comportamentul lor in emisiune.

“Nu mai vreau sa plang, nu mai vreau sa arat nimic. Au zis ca nu le place de mine, cum ma comport si cum arat. A zis Adi ca nu te recunoaste nimeni, dar ca toata lumea te sustine, toata Medgidia este alaturi de noi. Mi-au zis ca nu le-a placut reactia mea, dar nici cum imi raspunzi”, i-a spus Nagie lui Lucian, dupa vizita primita de acasa.