MPFM4. Fanii show-ului critica aspru desfasurarea ultimei gale saptamanale

Fanii show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu comenteaza intens pe retelele de socializare desfasurarea galei saptamanale de sambata, 17 noiembrie 2014.

Nu sunt deloc aprecieri la adresa stafului ci dimpotriva, criticile curg alimentate de promovarea fortata a povestii de viata a lui Marian, victimizat excesiv cu scopul de trezi sentimente de mila in public.

Inevitabil se face comparatie cu sezonul 3 MPFM, un sezon in care interesul se mentinea natural, fara a fi nevoie de interventia producatorilor emisiunii.

Nici Marian nu este ocolit de critici. Sunt “certati” atat el cat si familia lui pentru ca au acceptat sa apara in fata publicului cu o poveste lacrimogena, doar de dragul ca Marian sa se promoveze.

In opinia fanilor MPFM, Marian este doar al doilea concurent “ales” de staf pentru a dinamiza forta sezonul 4. Primul a fost Cristian, concurent cu o poveste de viata asemanatoare pana la un punct cu a lui Marian, insa lipsa de comunicare a actualului iubit al lui Elly a dus ca, dupa aproximativ 2 luni, staful sa se reorienteze spre alt competitor.

Fan MPFM: “acest show e o caricatura asta a ajuns.”

Fan MPFM: “De cand a intrat in casa a povestit despre trecutul lui………..turcii au speculat si au vazut ca subiectul “Marean ” e de audienta…….hopa si doua ore cu si despre Marean !!!!Rusine stafului ca promoveazaasa ceva……se voteaza OMUL …….nu povestea !!!!Marean e cel mai parsiv concurent ever la MPFM !!!!RUSINEEEEE.”

Fan MPFM: “asa l-au promovat si pe cristian au vazut ca are lipici la public au zis ca vor face bani cu el , dar i-au dat ragaz 1-2 luni vazand ca e mut atunci au trecut la altul care sa faca propaganda!!!”