MPFM4. Staful este acuzat din nou de manipularea clasametului voturilor telespectatorilor

Fanii cuplului Elly-Cristian nu se sfiesc sa aduca acuze grave stafului emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” pe retelele de socializare.

Motivul protestelor verbale este presupusa implicare a producatorilor emisiunii in stabilirea clasamentului final al ultimei gale saptamanale, cand Cristiana a fost aleasa, in premiera, mireasa saptamanii, la cateva zile distanta din momentul in care a format un cuplu cu Marian.

Tabara lui Cristian si a lui Elly considera ca favoritii lor sunt in continuare adevaratii lideri ai clasamentului voturilor telespectatorilor.

Staful este acuzat nu numai ca a masluit numarul adevarat al voturilor dar si desfasurarea emisiunilor desfasurate in direct.

Astfel, in ultima vreme, este din ce in ce mai mediatizata povestea de viata a lui Marian, parasit de parinti la o varsta foarte frageda.

Sunt prezentate mai putine materiale cu Elly si Cristian desi, conform fanilor celui din urma, Cristian a avut o copilarie chiar mai grea decat a colegului sau de competitie.

De remarcat faptul ca nu este prima oara cand staful show-ului este acuzat de fani ca manipuleaza desfasurarea fireasca a competitiei, de dragul mentinerii unui suspans aducator de rating.