Mr. Pink, asteptat la inmormantarea mamei Monicai Gabor

Mr. Pink, pe numele lui adevarat Poe Qui Ying Wangsuo,  se afla, se pare, in Romania si va participa azi la inmormantarea Veronicai Bulai, mama iubitei sale, Monica Gabor.

Omul de afaceri chinez a fost dintotdeauna o persoana discreta. Nu s-a afisat in public nici macar in cadrul evenimentelor pe care le-a organizat in Los Angeles, la care au participat mari staruri de la Hollywood.

Din acest motiv si fotografiile cu el sunt extrem de rare. Primul instantaneu oficial cu el a aparut de curand pe coperta unei reviste din Dubai care il prezenta drept tanarul om de afaceri care este decis sa faca 100 de miliarde de dolari in urmatorii 10 ani.

La cat de discret a fost acesta in ultimul timp, pe atat de surprinzatoare sunt declaratiile nasului Ramonei Gabor. Barbatul sustine ca Mr. Pink se afla in Romania si ca va ajunge azi la Bacau la inmormantarea Veronicai Bulai.

„Mr. Pink este asteptat la inmormantare, mi-a zis Monica. In fond, el a fost cel care a acoperit toate cheltuielile de inmormantare”, a declarat el, conform Cancan.ro.

Ieri, la capataiul Veronicai Bulai a fost depusa o coroana de flori din partea iubitului Monicai. Este posibil, insa, ca prezenta lui Mr. Pink la inmormantare sa ramana doar la stadiul de zvon, intrucat prezenta acestuia ar putea transforma ceremonia intr-un adevarat circ mediatic, din pricina echipelor de televiziune prezente la Bacau.

Sursa foto: libertatea.ro