Mr Pink tine mult la Monica! Vezi cine a facut aceasta declaratie

Mr. Pink, omul de afaceri chinez care se iubeste cu Monica Gabor, este, in ultima vreme, pe buzele tuturor. Unii o lauda pe Monica pentru relatia sa, altii nici nu cred in existenta lui Mr Pink! Prietena Monicai, Madalina Apostol, a facut lumina in cest caz supermediatizat.

„Mr Pink exista! Am fost la Monica si l-am cunoscut. Toata lumea din America il cunoaste, nu este cunoscut numai in L.A. Daca intrebi pe strada de Mr Pink, oamenii stiu despre cine este vorba. E o persoana modesta si cu foarte mult bun simt, chiar daca e milionar. Monica a avut noroc. E si un om bun la suflet si tine foarte tare la Monica.”. a declarat Madalina pentru wowbiz.ro.

 S-au facut numeroase speculatii care vorbeau despre sosirea lui Mr Pink la inmormantarea Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor. Omul de afaceri nu a fost, insa, prezent la eveniment. A avut un motiv intemeiat, daca ne luam dupa declaratia Madalinei Apostol.

„N-a venit la inmormantarea doamnei Veronica pentru ca Monica i-a zis ca mai bine merge singura. Stia ea ce se putea starni daca venea si el. Decesul in sine al unei persoane atat de dragi era important atunci si nu demonstratii precum ca Mr Pink exista. Doar tragedia intamplata era importanta. Chiar daca nu a fost fizic, Mr Pink a fost langa ea la inmormantare. Credeti-ma ca e un om de milioane. Mr Pink ajuta milioane de oameni… in urmatoarea secunda ii ajuta personal si nu se lauda. Pe Monica o adora, o respecta si se inteleg foarte bine. El nu se ascunde, asa cum zice lumea… doar ca vrea sa stea in banca lui, sa ajute fara sa iasa in evidenta”.

Sursa foto: libertatea.ro