MRU: BASESCU nu-l vrea pe PONTA presedinte pentru ca premierul este profund DEFECT

Mihai Razvan-Ungureanu, unul dintre liderii Aliantei Crestin Liberale (ACL), a avut o prima reactie dupa ce presedintele Traian Basescu a afirmat ca nu va participa la un eventual tur al II-lea al alegerilor prezidentiale daca vor ramane in cursa Victor Ponta si Klaus Iohannis pentru ca ambii ar fi “mincinosi si corupti”.

„Il inteleg pe domnul presedinte Traian Basescu. Doreste un om perfect la conducerea Tarii. Un om universal, ca in visele iluministilor. Domnul Ponta nu intra in discutie. E profund defect. Nu-l doreste pe Klaus Johannis fiindca nu stie ce si cum gandeste. E firesc sa doresti, dupa doua mandate, sa te succeada cineva mai bun. Dar e ceva ce nu merge intr-o democratie: Natiunea va alege pe cine crede de cuviinta, indiferent de calitati si, din pacate, indiferent de scaderi”, a scris Ungureanu pe pagina personala de Facebook.

CITESTE SI: Macovei: Ponta trebuie sa DEMISIONEZE si sa isi retraga candidatura de la Prezidentiale

„Haideti sa nu ne emotionam excesiv. Klaus Johannis va invata politica externa si relatiile internationale, tot asa cum a invatat, razbit si cu nervi, insusi Traian Basescu. A invatat cu creionul pe hartie, subliniind si cerand explicatii. Asa face si Klaus Johannis. PS Restul e propaganda si vorbarie. N-am auzit-o pe dna Udrea analizand situatia politica globala la zi. Nu e decenta. E ignoranta”, a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

CITESTE SI: Basescu: Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997-2001. Melescanu i-a fost complice 

Sursa foto: realitatea.net