MRU, despre trecerea fictiva a organizatiilor FC la PMP: Sunt informatii NEFONDATE!

FORTA CIVICA, organizatie condusa de MIHAI RAZVAN UNGUREANU, dezminte informatiile lansate de PARTIDUL MISCAREA POPULARA, conform carora mai mulți membri ai FC s-ar fi alaturat partidului condus de ELENA UDREA.

“Avand in vedere declaratiile domnului Dragos Gunia, deputat PMP de Prahova, cu privire la trecerea a 50 de membri ai organizatiei FORTA CIVICA Blejoi la PARTIDUL MISCAREA POPULARA, dorim sa facem urmatoarele precizari:

Citeste si: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: MEMBRII FORTEI CIVICE CARE S-AU ALATURAT PMP NU EXISTA

Ca urmare a deciziilor votate de forurile statutare ale PARTIDULUI FORTA CIVICA si a Partidului Democrat Liberal, toate structurile judetene, municipale si locale vor trece, incepand cu data de 1 august 2014, prin absorbtie in randurile PDL.

Cu toate ca declaratiile domnului deputat au fost facute in data de 25 iulie 2014, pana in acest moment la sediul nostru de partid nu s-a inregistrat nici o demisie. Aceasta campanile inceputa in mai multe organizatii din tara, conform carora mai multe organizatii ale FORTEI CIVICE s-ar fi inscris in PARTIDUL MISCAREA POPULARA, sunt nefondate, menite sa discrediteze unitatea dreptei.”, se arata intr-un comunicat al FC.

Citeste si: ELENA UDREA II IA FATA LUI CRISTI DIACONESCU

Totodata si organizatia FC Mures dezminte informatiile potrivit carora filiala va trece la PMP.

Sursa foto: pesurse.ro