MRU: In DIASPORA se prefigureaza acelasi DEZASTRU ca in PRIMUL TUR al ALEGERILOR

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Razvan Ungureanu a sustinut miercuri, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca pe 16 noiembrie “in strainatate se prefigureaza acelasi dezastru ca si pe 2 noiembrie”.

“Numarul sectiilor de votare nu a crescut. Sectiile de votare nu au fost relocate. Domnul Ponta a dat drumul la un fals enorm. In Germania se voteaza intr-adevar doar in cladirile acoperite de statutul diplomatic, ambasade si consulate dar numarul sectiilor de votare, a numarului cabinelor de votare este nelimitat. In alte tari, spre exemplu Italia, poti organiza oriunde sectii de votare in conventie cu statele respective. Nimic, absolut nimic, din punct de vedere legal, nu impiedica MAE de a se achita de o indatorire pe care nu o consider doar patriotica, ci constitutionala, aceea de a oferi toate conditiile de vot cetatenilor romani cu rezidenta in strainatate sau care se afla in strainatate incidental”, a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

CITESTE SI: UNGUREANU: PSD reconstruieste PATRULATERUL ROSU pentru a-si mari sansele in TURUL II 

El a sustinut ca in cel de-al doilea tur de scrutin se va incerca fraudarea alegerilor. In acest sens, Mihai Razvan Ungureanu i-a indemnat pe romanii cu drept de vot aflati in strainatate de a veni la vot inca de la primele ore in ziua de duminica, “astfel incat sa nu existe niciun pretext de care sa se foloseasca autoritatile pesediste in impiedicarea dreptului de vot, sa fie foarte atenti, vigilenti, impiedicand frauda”.

“Vor fi fraude, fara discutii. Nici nu se pune problema ca nu vor fi. Vor fi suficient de multe astfel incat sa ne enerveze pe toti, in sensul cel mai cinic al cuvantului. Vom iesi la vot in numar mai mare. Ardealul se mobilizeaza. De asemenea Moldova. (…) Fac un apel tuturor romanilor stabiliti in strainatate, nu doar de a merge la vot de la primele ore ale diminetii, pentru ca asa se va intampla, ci si de a suna in tara parintii, rudele, prietenii, pentru a le spune de importanta votului, de a fi duminica prezenti in exercitarea dreptului constitutional de vot”, a afirmat Mihai Razvan Ungureanu.

CITESTE SI: UNGUREANU: Spre deosebire de 2009, Moldova arata ca votand dreapta politica 

Sursa foto: jurnalul.ro