MTS demareaza lucrarile de REABILITARE si MODERNIZARE la CSN Lia Manoliu

Ministerul Tineretului si Sportului a inceput REABILITAREA si MODERNIZAREA bazelor sportive in care se pregatesc sportivii de inalta performanta, se arata intr-un comunicat remis luni presei de reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, lucrarile au demarat deja la Complexul Sportiv National Lia Manoliu acolo unde vor fi refacute sala de gimnastica a loturilor nationale si a celor olimpice, bazinul de inot al complexului si sala de atletism Lia Manoliu, singura sala de atletism din Bucuresti cu pista circulara.

“Ministerul Tineretului si Sportului face o prioritate din REABILITAREA bazelor sportive. Toate vor fi supuse lucrarilor de MODERNIZARE, dar acum lucram la salile in care isi desfasoara activitatea prioritar loturile nationale si loturile olimpice ale Romaniei. Daca vrem rezultate, trebuie sa le oferim sportivilor conditii cat mai bune pentru pregatire si depunem toate eforturile in aceste sens.”, a declarat GABRIELA SZABO, ministrul Tineretului si Sportului.

In bazele sportive de la CSN Lia Manoliu isi desfasoara activitatea prioritar loturile nationale si olimpice ale Romaniei de seniori, de tineret si de juniori, dar si sportivii cluburilor bucurestene. Lucrarile vor fi de REABILITARE, MODERNIZARE si REIGIENIZARE cu scopul de a imbunatati a conditiile de antrenament si concurs.

Sursa foto: skytrip.ro