FOTO. Cum arata PENSIUNEA pe care si-a deschis-o recent MUGUR ISARESCU

MUGUR ISARESCU isi deschide PENSIUNE turistica. Unitatea de cazare a fost realizata cu fonduri europene si se va deschide la toamna.

PENSIUNEA turistica a familiei guvernatorului BNR, MUGUR ISARESCU, este gata, insa primii clienti sunt asteptati la toamna, intrucat acum este “testata” de rude si prieteni ai guvernatorului, scrie Gandul.info, care il citeaza pe directorul comercial al firmei Mar SRL.

“PENSIUNEA a fost deschisa, dar acum se fac testari, sunt cazate rude, prieteni. TURISTII sunt asteptati din toamna, pentru ca pana in toamna PENSIUNEA este ocupata”, a declarat Cristian Dina, directorul firmei Mar SRL, care apartine familiei guvernatorului BNR.

Citeste si: ISARESCU: ROMANIA VA INDEPLINI IN VARA CRITERIILE DE CONVERGENTA LEGATE DE INFLATIE SI DOBANZI PENTRU ADERAREA LA EURO

Astfel, noua PENSIUNE a familiei ISARESCU apare sub forma unei fotografii pe portalul casaisarescu.ro, cu mentiunea “In curand. ..”.

PENSIUNEA are sase camere duble si a fost realizata cu fonduri europene atrase in cadrul Programului Operational regional la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia.

MUGUR ISARESCU isi petrece timpul liber la Dragasani, la plantatia de vita de vie pe care o detine aici. Si tot la Dragasani guvernatorul are si o crama, pe care a modernizat-o tot prin fonduri europene.

Citeste si: SONDAJ INSCOP: MUGUR ISARESCU, PE PRIMUL LOC IN TOPUL INCREDERII LA ROMANI

In 2012, Mar SRL, firma care apartine guvernatorului BNR si care are ca obiect de activitate cultivarea strugurilor, a avut un profit net de 470.779 de lei (105.790 euro), la o cifra de afaceri neta de 2.686.507 lei (603.709 euro, la cursul mediu din 2012).

Firma a avut in 2012 un numar mediu de 14 salariati, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, mai scrie sursa citata. MUGUR ISARESCU detine 99,98% din actiunile Mar SRL.

Sursa foto: bancherul.ro, casaisarescu.ro