Mugur Mihăescu, ”Garcea” de la Vacanța Mare, turnător la Securitate! Reacția artistului

Mugur Mihăescu, „Garcea” de la Vacanța Mare și consilier personal al Gabrielei Firea, ar fi fost recrutat de Securitate în timpul Armatei, în anul 1986. El ar fi furnizat informații despre colegii lui militari, prieteni și persoane necunoscute, potrivit CNSAS, informează G4media.ro.

Mugur Mihăescu povestea Securității inclusiv întâmplări din vacanțele sau permisiile pe care le petrecea alături de prieteni. Toate angajamentele semnate de ”Mihai” apar într-o adeverință Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) din 14 noiembrie 2013.

Mugur Mihăescu susține că este atacat de ”securiști” pentru că este o voce și deranjează pentru că spune adevărul. Mihăescu susține că va prezenta dovezi și va aduce argumente, în favoarea sa, într-o postare pe Facebook, la ora 18.00.

”Știu că vor să mă discrediteze, că vor să mă atace, că îmi vor ataca familia. Au încercat de mai multe ori să scoată bau-baul și să mă discrediteze. Ei mă atacă pentru că sunt o voce, pentru că spun adevărul.

Micii securiști mă fac în toate felurile: Garcea, Leana, prostul, idiotul, astea sunt tipice pentru Securitate. De ce le este frică? Că voi candida la ceva? Eu nu candidez la nimic, eu candidez la o viață reală! Ei nu vin cu argumente, vin direct cu concluzii: ești penibil Leano, ești prost Garcea! Toate informațiile le veți afla la ora 18.00, pe pagina mea de Facebook”, a declarat Mugur Mihăescu, la Realitatea Plus.

Sursa foto: pro tv