Multescu ar putea fi demis de la Dinamo. Lista posibililor inlocuitori

Gigi Multescu, antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, ar putea sa fie demis dupa remisa pe care echip din Stefan cel Mare a inregistrat-o sambata seara in compania celor de la Petrolul Ploiesti.

Partida terminata la egalitate, 1-1, cu Petrolul, in etapa cu numarul 8 a Ligii I ar putea sa ii aduca demiterea antrenorului Gigi Multescu de pe banca tehnica a ros-albilor. Conducerea lui Dinamo i-a transmis inainte de meciul cu Petrolul ca ar dori 6 puncte in partidele cu prahovenii si cu Pandurii, meci care urmeaza saptamana viitoare, obiectivul acesta fiind deja imposibil de atins.

Astfel, imediat dupa meciul cu Petrolul, patronul Ionut Negoita a avut o intalnire cu colaboratorii sai, Constantin Anghelache, Cristi Bobar si Catalin Petrescu, pentru a discuta soarta echipei si a lui Multescu in special, scrie ziare.com. Chiar daca au existat discutii pe marginea numirii unui nou manager, inca nu s-a luat, se pare, o decizie finala. Totusi, daca mandatul lui Multescu va ajunge la final, unul dintre Tibor Selymes (antrenor la Sageata Navodari), Ionut Chirila (manager la Concordia Chiajna) sau Vasile Miriuta (principal la Ceahlaul), ar putea sa ii ia locul. In plus, s-au mai discutat variantele Liviu Ciobotariu, liber de contract si Flavius Stoican de la Dinamo II.

Multescu a fost readus la echipa in aceasta vara si momentan Dinamo este pe 10 in clasamentul Ligii I, cu 9 puncte acumulate.