MUNCITORII LENESI de pe santierele din Bucuresti, RECLAMATI la numere de telefon speciale

Primaria Capitalei va pune la dispozitia cetatenilor mai multe numere de telefon la care bucurestenii sa comunice autoritatilor daca se lucreaza sau nu pe santierele deschise in Bucuresti, a anuntat primarul Sorin Oprescu.

“Dupa lungi discutii cu toti, am reusit sa prefiguram aceasta celula de monitorizare. O sa punem la dispozitia cetatenilor Bucurestiului trei sau patru numere de telefon pentru ca sunt foarte multe santiere, in asa fel incat sa ne comunice dansii daca oamenii isi vad de treaba acolo sau nu-si vad de treaba”, a spus Oprescu.

Citeste si: LUCRARI DE AMPLOARE in aceasta vara in Bucuresti. Oprescu isi cere SCUZE pentru DISCONFORT

Primarul general i-a avertizat pe constructori ca vor fi monitorizati, iar daca incearca “sa duca lucrarile pana in iarna”, o sa-i dea afara. “Corpul de control o sa fie ocupat in principal cu acest lucru: de a monitoriza in sensul bun. Nu e nicio amenintare, nu amenint niciun constructor, dar daca incearca vreunul sa-si bata joc de bucuresteni, sa-si bata joc de noi si sa ne pacaleasca si sa ne duca cu lucrarile pana in iarna, atunci vom lua prin mijloace specifice masurile care se impun, adica ii dam afara”, a declarat primarul general al Capitalei.

Citeste si: Primul pod al pasajului MIHAI BRAVU-SPLAIUL UNIRII a fost inaugurat astazi de Sorin Oprescu

Oprescu si-a cerut scuze, duminica, fata de locuitorii Capitalei pentru disconfortul creat de lucrarile de amploare care se desfasoara in aceasta vara in Bucuresti, insa a precizat ca doar asa orasul se poate dezvolta.

Sursa foto: realitatea.net