MUNICIPALITATEA va numi un ADMINISTRATOR UNIC pentru NATIONAL ARENA

Municipalitatea vrea ca administrator unic al Arenei Nationale sa fie Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, propunerea urmand sa fie supusa aprobarii in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Administrarea Arenei Nationale este impartita in prezent intre Primaria Capitalei si ALPAB, informeaza News.ro.

Proiectul de hotarare privind trecerea in administrarea ALPAB a Arenei Nationale, dupa reabilitare si modernizarea stadionului, este pe ordinea de zi de marti a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

In proiectul de hotarare se mentioneaza ca, in prezent, administrarea Arenei Nationale este impartita intre Primaria Capitalei si ALPAB, iar corespondenta dintre cei doi administratori si rezolvarea diverselor probleme ce pot aparea se desfasoara prin intermediul Directiei Investitii.

“Este o procedura greoaie, iar timpii de raspuns, pentru situatii in care decizia trebuie luata cu operativitate, sunt mult prea lungi”, se arata in expunerea de motive. Predarea obiectivului se va face in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii, se arata in proiect.

Sursa foto: sport