MUNTEANU: Nu imi e RUSINE cu BIOGRAFIA mea. Inscrierea in PNL o facem atunci cand va fi necesar

MARIAN MUNTEANU, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a declarat, marti, dupa validarea sa in BPN al liberalilor, ca in biografia sa nu se regaseste nimic de care sa-i fie rusine sau care sa-i aduca prejudicii de imagine sau de credibilitate, inforeaza Agerpres.

“Cu domnul Magureanu, ca si cu alti lideri ai aliantei din anul 2000 am discutat foarte putin, pentru ca acolo era o echipa politica. Eu personal am avut negocieri cu dansii pentru ca am sperat sa poata fi oprit domnul Ion Iliescu, care candida la Presedintia Romaniei. Din pacate dansii au vazut altfel lucrurile si nu am avut posibilitatea unei cooperari. Repet, sunt o persoana care vine din societatea civila si va rog sa ma credeti ca stiu sa-mi mentin punctele de vedere si sa mi le apar. Din acest punct de vedere, multi politicieni nu sunt foarte relaxati in ceea ce priveste relatia cu mine (…). Repet o sa dau toate explicatiile necesare cu privire la orice este legat de trecutul meu, de biografia mea, de activitatea mea, dar vreau sa fiti siguri ca nu exista nimic in activitatea mea civica, profesionala, culturala, stiintifica, social-politica de care sa-mi fie rusine sau care sa poata constitui un element de natura a aduce prejudicii de imagine, de credibilitate si asa mai departe”, a declarat MARIAN MUNTEANU, intrebat despre perioada de colaborare in plan politic cu Virgil Magureanu, fostul sef al SRI, si daca se mai afla in vreo relatie cu acesta.

CITESTE SI: BPN al PNL l-a VALIDAT pe MARIAN MUNTEANU drept candidat pentru PRIMARIA CAPITALEI. UPDATE

El a invitat presa sa verifice toate datele privind biografia sa, precizand ca toate aceste aspecte exista deja pe pagina sa de internet. “In rest, cu privire la lucrurile constructive, pozitive, poate ca acolo ar trebui sa ne concentram in perioada urmatoare”, a declarat MUNTEANU.

Intrebat despre adeziunea sa la PNL, candidatul liberalilor la Primaria Capitalei a spus ca va face acest gest, pe care-l considera formal, in perioada urmatoare, subliniind ca el, impreuna cu cei din generatia sa, a avut si are semnata “o adeziune ferma la democratie in Romania, la valorile romanesti”.

“Inscrierea ca formalitate o facem exact atunci cand este necesar. Stiu ca exista niste chestiuni tehnice. (…) De-abia am finalizat o intalnire, o sa avem discutii si cu colegii mei din atatea asociatii din Bucuresti. Toate lucrurile acestea va vor fi comunicate, insa, chiar in zilele urmatoare”, a declarat candidatul propus de liberali la Primaria Capitalei.

CITESTE SI: Reactia lui MARIAN MUNTEANU dupa ce PNL l-a propus la PRIMARIA CAPITALEI: Este un act de curaj, de responsabilitate

MUNTEANU a salutat in context curajul PNL de a se deschide in discutia si parteneriatul cu societatea civila.

“Personal imi doresc si sunt convins ca o sa avem sprijinul intregului PNL pentru o constructie in sfarsit cu societatea civila autentica, oamenii care de ani de zile se zbat sa aduca in atentia politicienilor lucruri cu adevarat importante cu care ne confruntam. Deci tot acest efort al lor sa fie incununat de succes. Aceasta este principala mea misiune in acest efort si sigur impreuna cu toti membrii PNL speram ca acest parteneriat sa aduca un nou inceput pentru Bucuresti. Un Bucuresti care sa fie o capitala cu care, intr-adevar, nu numai locuitorii sai sa se mandreasca, sa se mandreasca toti cetatenii romani, sa se mandreasca romanii de pretutindeni. Avem nevoie de o capitala cu adevarat romaneasca, reprezentativa, golita si dezbarata de metehnele si metodele trecutului. O capitala in care cetateanul sa aiba posibilitatea sa-si spuna cuvantul si cuvantul sau sa fie ascultat”, a mai declarat candidatul liberalilor la Primaria Capitalei.

 Sursa foto: digi24