Mures: INCENDIU la locomotiva unui tren care venea de la Budapesta

Un INCENDIU a izbucnit, sambata seara, la locomotiva unui TREN INTERNATIONAL care venea de la Budapesta, garnitura fiind oprita in halta Chetani din judetul Mures. La fata locului au intervenit pompieri din Ludus si Tarnaveni.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures au anuntat ca un INCENDIU a izbucnit, sambata seara, la o locomotiva, in gara din localitatea Chetani.

Citeste si: INCENDIU LA O BISERICA BAPTISTA DIN SECTORUL 4

Potrivit capitanului Cristian Muresan, este vorba despre un TREN INTERNATIONAL care venea de la Budapesta si se indrepta spre Targu Mures, garnitura fiind oprita in gara din Chetani pana la trimiterea altei locomotive.

“ISU Mures a fost anuntat, sambata, despre producerea INCENDIULUI la locomotiva trenului international 368, care venea dinspre Budapesta, de la Razboieni, cu patru vagoane, in directia Targu Mures. (…) Locomotiva a fost decuplata de la tren, pentru a nu se extinde incendiul. Nu a fost nevoie de evacuarea pasagerilor. Va intarzia putin, s-a trimis o locomotiva de rezerva de la Targu Mures”, a declarat Muresan, potrivit Mediafax.

TARGU MURES: EXPLOZIE LA O CLINICA DE BOLI INFECTIOASE

Sursa foto: someseanul.ro