MURES: Primarul din GHEORGHENI, MEZEI JANOS, in AREST la DOMICILIU

Curtea de Apel Targu Mures a respins propunerea procurorului Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Targu – Mures, de prelungire a masurii ARESTARII PREVENTIVE a primarului din GHEORGHENI, MEZEI JANOS, acuzat de fapte de coruptie, si a dispus plasarea acestuia in AREST la DOMICILIU.

Potrivit unei informari a Curtii de Apel Targu Mures, instanta a dispus punerea de indata in libertate a inculpatului MEZEI JANOS si a decis luarea masurii ARESTULUI la DOMICILIU pe o perioada de 30 de zile.

CITESTE SI: ICCJ: Fostul ministru CRISTIAN DAVID va fi JUDECAT sub CONTROL JUDICIAR. DECIZIA este DEFINITIVA 

Instanta l-a obligat pe inculpatul MEZEI JANOS ca, pe perioada de 30 de zile a arestului la domiciliu, sa nu paraseasca imobilul situat in GHEROGHENI fara permisiunea organului judiciar in fata caruia se afla cauza si i-a atras atentia acestuia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor care ii revin, masura ARESTULUI la DOMICILIU poate fi inlocuita cu masura ARESTARII PREVENTIVE.

Decizia Curtii de Apel Targu Mures este DEFINITIVA.

MEZEI JANOS este cercetat pentru comiterea infractiunilor de ABUZ in SERVICIU, de SANTAJ si instigare la DELAPIDARE. El a fost plasat sub control judiciar insa dupa ce instanta a constatat incalcarea conditiilor s-a decis ARESTAREA PREVENTIVA  a acestuia.

CITESTE SI: DARIUS VALCOV va afla luni daca scapa de ARESTUL PREVENTIV 

La expirarea termenului mandatului de ARESTARE PREVENTIVA, DNA a solicitat prelungirea acestuia, Tribunalul Mures a fost de acord, insa Curtea de Apel Targu Mures a stabilit plasarea lui MEZEI JANOS in AREST la DOMICILIU.

Sursa foto: realitatea.net