MICUL HERCULE a ramas fara muschi! DECIZIA luata de TATAL baiatului! FOTO in articol

Dupa ce fanii s-au sesizat ca muschii care l-au facut celebru pe GIULIANO, supranumit si “MICUL HERCULE”, nu mai arata la fel, tatal sau, Iulian Stroe, a decis sa ii construiasca baiatului propria SALA DE FORTA chiar in curtea casei.

“MICUL HERCULE” a devenit celebru dupa ce tatal sau a facut publice mai multe filmulete in care baiatul apare facand exercitii fizice foarte grele.

Citeste si: ACUZATII GRAVE PRIMITE DE IULIAN STROE, TATAL MICULUI HERCULE

In ultima perioada au aparut poze cu GIULIANO in care baiatul nu mai are MUSCHII de altadata, iar fanii virtuali ai “MICULUI HERCULE” s-au intrebat ce s-a intamplat.

Drept raspuns, Iulian Stroe, tatal lui GIULIANO, s-a apucat sa ii faca fiului sau un APARAT MULTIFUNCTIONAL pentru EXERCITII FIZICE chiar in curtea casei.

Dupa cum se poate vedea in imaginile publicate de tatal baiatului pe Facebook sub numele de “Park Workout for Stroe children” (n.r.-Parc de antrenament pentru copiii familiei Stroe), la lucrari a participat toata familia.

Citeste si: MICUL HERCULE ARE PALMELE PLINE DE BATATURI: TATAL SAU IL PUNE LA ANTRENAMENTE INFERNALE

Rezultatul? Un APARAT MULTIFUNCTIONAL unde baietii familiei Stroe pot face exercitii diverse pentru a-si dezvolta MUSCHII.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro, facebook.com