MUTARE SOC. Bianca si Victor vor sa vanda si a doua nunta?

Cel mai nou zvon despre cuplul Bianca Dragusanu – Victor Slav arunca in aer orice asteptari. O prietena si confidenta a Biancai a dezvaluit, in emisiunea Cancan.ro, ca Bianca si Victor ar face din nou nunta, de data aceasta una mai discreta. Ea a precizat ca cei doi se afla zilele acestea la Deva, impreuna cu nasii lor.

Bianca si Victor au divortat in primavara acestui an, dupa trei luni de casnicie, si toata lumea credea ca povestea lor s-a incheiat definitiv. Numai ca de cateva saptamani, cei doi au fost vazuti tot mai des impreuna, semn ca au decis sa isi mai dea o sansa. O prietena a blondei a marturisit ca este foarte posibil ca cei doi sa fie din nou sot si sotie.

Conform celei mai bune prietene a asistentei TV, se pare ca Victor si Bianca au hotarat sa isi refaca relatia ca la carte, cu acte in regula.

Citeste si: BIANCA DRAGUSANU a muncit pana si-a invinetit talpile in emisiunea lui Nea Marin

Tanara a povestit ca cei doi sunt la Deva, impreuna cu nasii lor. Cand a fost intrebata despre o posibila nunta, bruneta a oferit un raspuns care i-a lasat pe toti cu gura cascata.

“De unde stiti ca nu au facut-o deja? Se afla la Deva, impreuna cu nasii lor. Asa ca, de unde stiti ca nu au facut-o deja? Se iubesc si e firesc sa o faca”, a spus aceasta, in emisiunea Cancan.ro.

Tot intr-o emisiune televizata, Bianca Dragusanu a anuntat ca este insarcinata. Vazand ca vestea i-a luat prin surprindere pe toti cei de fata, roscata si-a nuantat cumva afirmatiile.“N-am voie sa fac injectii, ca s-ar putea sa fiu gravida. (…) Mi-as dori sa fiu insarcinata sau sa raman insarcinata!”, a declarat Bianca. Tot ea a mai spus ca si-ar dori foarte mult sa devina mama unei fetite si ca s-a interesat care ar fi cea mai buna perioada pentru a-si indeplini visul.

Citeste si: O noua DOVADA ca BIANCA DRAGUSANU este insarcinata

A doua nunta, alti bani

Bianca si Victor Slav au castigat o suma frumusica de pe urma primei nunti si se pare ca vor sa repete experienta, de aceasta data in favoarea trustului Intact.

“Bianca si Victor sunt angajati ai aceuiasi post tv, asa ca trebuie sa faca rating. Oricum se placeau, oricum au fost casatoriti, de ce nu ar mai face o data acest pas, mai ales ca au si de castigat din asta. Nici nu declara nimic pentru ca vor spune tot la televizor. Ea avea contract cu trustul Intact pe cateva proiecte si, recent, a semnat si Slav. Cand si-au vandut nunta la PROTV au facut vreo 70.000 de euro bani, plus ca au fost bartere si nu au platit mai nimic la nunta. Acum se gandesc sa faca acelasi lucru. Si poate pana la toamna, ramane si Bianca gravida. Ei sunt constienti ca impreuna fac rating mai bun decat separat, plus ca pot castiga si bani frumosi asa cum au facut-o cu prima nunta si cu divortul”, au declarat surse din anturajul celor doi, potrivit wowbiz.ro.