Mutare șoc la Antena 1. Adelina Pestrițu va modera, zilnic, o emisiune de succes! Salariu baban pentru vedeta tv

Adelina Pestrițu a început cum nu se poate mai bine anul 2020. Focoasa brunetă și-a deschis o afacere cu ceasuri și bijuterii de lux împreună cu soțul său, Virgil Steblea, iar zilele trecute a semnat un contract avantajos cu Antena 1, revenind pe micile ecrane în calitate de prezentator TV, după o pauză de mai bine de doi ani.

Astfel, din februarie, Adelina Pestrițu va modera emisiunea “Mireasă pentru fiul meu”, ce va fi difuzată zilnic, timp de o oră. Așa cum era de așteptat, onorariul vedetei va fi unul pe măsură, ea urmând să încaseze lunar aproximativ 4.000 euro.

Pentru postul de prezentator al celebrei emisiuni, Adelina s-a “bătut” pe post cu alte patru vedete, reușind să îi convingă pe directorii postului că este cea mai potrivită alegere. O altă noutate o reprezintă faptul că emisiunea nu se va mai numi Mireasă pentru fiul meu, ci spimplu, Mireasa.

Citește și: LOREDANA GROZA ȘI-A PUS, DIN NOU, PE JAR, ADMIRATORII! CUM S-A LĂSAT FOTOGRAFIATĂ DIVA! FOTO ÎN ARTICOL

Adelina Pestrițu a intrat în lumina reflectoarelor în 2009, în calitate de iubită a lui Liviu Vîrciu, căruia i-a devenit soție. Cei doi au divorțat în 2013, după o căsnicie cu năbădăi. De atunci, Adelina a mai avut câteva relații, iar anul trecut s-a recăsătorit cu omul de afaceri Viorel Stiblea, cu care are și o fetiță. Profesional, Adelinei i-a mers extrem de bine în cei zece ani de showbiz. Ea a cochetat în permanență cu moda și cu televiziunea: a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea “Răi da buni (Antena 1), iar mai apoi a prezentat emisiunile “D Paparazzi” și “Wowbiz’, ambele de la Kanal D.

Sursa foto: facebook / Adelina Pestrițu