Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul

Andi Moisescu nu va mai fi gazda emisiunii Pe Bune?! Noul sezon, care va veni pe micile ecrane pe 3 februarie, va avea un nou moderator.

Pro TV pregătește un nou sezon al show-ului Pe bune?! Din 3 februarie, emsiunea cu cele mai trăsnite întrebări și curiozități revine pe micile ecrane. De data aceasta, în calitate de moderator îl avem pe Mihai Bobonete.

„Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a spus actorul din las Fierbinți despre noul proiect.

În rolul de căpitani și colegi de platou, Bobonete se va bucura de prezența colegilor și prietenilor săi, comedianții Costi Diță și Cosmin Natanticu. „E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, a explicat juratul de la Românii au Talent mutarea bruscă pe care nimeni nu ar fi presimțit-o.

Andi Moisescu este deja de ani buni prezent pe micile ecrane. Cei mai mulți au început să-l îndrăgească după ce a devenit parte a proiectului Românii au Talent.

Sursa foto: protv