Mutare SOC la PRO TV! Sunt IDOLII tuturor, insa conducerea postului a decis sa-i SCHIMBE

Schimbarile continua la Pro TV. Dupa juriul de la Vocea Romaniei si de la Masterchef, valul de mutari continua la Pro TV cu juriul emisiunii ROMANII AU TALENT.

Preselectiile pentru un nou sezon ROMANII AU TALENT vor debuta nu peste mult timp, iar reprezentantii postului de televiziune, citati de cei de la Pagina de Media, sau anuntat ca programul preselectiilor va fi stabilit dupa incheierea auditiilor actuale pentru alte doua show-uri: MASTERCHEF si VOCEA ROMANIEI.

Una dintre cele mai sexy prezentatoare tv paraseste postul Antena 1

Daca prezentatorii vor fi aceiasi ca si in sezoanele precedente, in privinta juratilor lucrurile nu sunt clare, avand in vedere ca cel mai dur jurat al emisiunii ROMANII AU TALENT, Mihai Petre, a plecat la postul concurent, Antena 1, pentru a juriza un nou show – Dancing with the stars.

Pagina de media scrie ca ProTv discuta cu doua vedete pentru ROMANII AU TALENT: Cabral si Mihai Bendeac. Informatia nu a fost confirmata si de reprezentantii postului de televiziune.

Mondo News iti recomanda si: CUTREMUR la Pro TV. O VEDETA cu greutate ar putea pleca la o televiziune concurenta

„Cautam in permanenta sa aducem imbunatatiri in formatele noastre, care sa garanteze mai multa calitate in ceea ce oferim telespectatorilor. Schimbarile se pot regasi fie in aspectul showului, precum decor, lumini, sunet, grafica, fie in crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care sa fie reprezentative pentru respectivul format si apreciate de public. Parerea publicului este un criteriu major in definirea formatelor, iar noi dorim sa raspundem opiniei telespectatorilor, fara a face compromisuri. Analizam permanent trendurile si opiniile publicului, iar atunci cand constatam ca acestea semnaleaza nevoia de imbunatatire, nu ne ferim sa o facem, a declarat Alina Btratu, communication manager Pro TV.

Citeste si: ANDRA A LESINAT IN DIRECT! VIDEO