MUTARE SURPRIZA: MIHAI BENDEAC REVINE IN FORTA pe STICLA

Supriza toamnei pe piata media din Romania il are ca protagonist pe actorul MIHAI BENDEAC. Acesta a ajuns la o intelegere cu ANTENA 1, la aproape doi ani de cand a decis unilateral sa iasa din emisiunea pe care o realiza la vremea respectiva, “iComedy”. Potrivit informatiilor Paginademedia, MIHAI BENDEAC va realiza in aceasta toamna un nou sezon al emisiunii “In puii mei”.

Cel mai probabil, primele episoade ale noului sezon cu MIHAI BENDEAC la ANTENA 1 vor fi difuzate spre sfarsitul toamnei. Discutiile cu MIHAI BENDEAC s-au purtat in ultimele luni, o perioada in care ANTENA 1 a difuzat pe post, de la ora 20.30, reluari ale emisiunii In puii mei. Noua intelegere nu a fost comentata inca nici de MIHAI BENDEAC, nici de ANTENA 1.

CITESTE SI: SOCANT! MIHAI BENDEAC, REACTIE DUPA MOARTEA MITROPOLITULUI BANATULUI: “ACEST PORC AR ARDE IN IAD”

In luna mai, instanta stabilea ca fostul realizator al emisiunii “In puii mei” trebuie sa plateasca Antena Group despagubiri de 3.000 de euro. MIHAI BENDEAC a fost actionat in judecata in octombrie 2014 pentru „incalcarea in mod repetat a clauzelor contractuale”.  ANTENA 1 a considerat atunci ca a incalcat astfel contractul pe care il avea cu postul de televiziune. La vremea respectiva, MIHAI BENDEAC a acuzat faptul ca i s-a interzis sa il aduca in emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar si o parodie in care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. MIHAI BENDEAC a spus ca nu avea voie sa critice programele postului ANTENA 3 si ca avea si o lista de nume (pe care nu a facut-o publica) pe care nu o putea aborda in emisiune.

Sursa foto: antena1