Mutu, atacat de Victor Piturca: Mutu nu mai e viitorul echipei nationale!

mutu-piturca

Adi Mutu a fost din nou criticat de selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, care a declarat la Digi Sport ca nu mai reprezinta viitorul echipei nationale, reamintind ca in momentul in care a venit la echipa nationala, din care facea parte si Mutu, Romania nu se mai calificase la mondiale de 8 ani.

“Mutu nu mai e viitorul echipei nationale. E trecutul. Trageti voi concluziile. Viitorul va fi in Grozav, sunt alti jucatori care vin din urma. Cand am venit la nationala cu Mutu in echipa, tanar, nu se calificase de 8 ani. Nu-l mai laudati”, a subliniat Piturca.

Tehnicianul nationalei noastre a mai subliniat ca a trecut cu vederea prea multe in ceea ce-l priveste pe Mutu si a explicat ca a fost un jucator care putea da mai mult.

“Mutu a fost un jucator mare, dar putea fi si mai mare, dar nu mai e viitorul echipei nationale. Am trecut cu vedera prea multe. Va rog sa incheiati subiectul, nu vreau sa dam nastere din nou unor dialoguri fara sens. Acum nu mai e la nivelul ala”, a mai spus Piturca, la Digi Sport. 

De precizat ca Adi Mutu s-a certat cu antrenorul de la Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, si va pleca din Franta luna aceasta, cel mai probabil la Bursaspor, dupa cum anunta presa din Turcia.

Foto: Realitatea TV