MUZICA CLASICA si activitati pentru COPII, la Plaza Romania

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza sambata o serie de evenimente la Plaza Romania, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Astfel, intre orele 12.00 si 14.00, parintii si copiii sunt asteptati la Kids Club Plaza Romania cu tematici educative, interactive si, mai ales, distractive, potrivit sursei citate.

Citeste si: EVENIMENT dedicat MELOMANILOR, la Plaza Romania

Lista activitatilor cuprinde, intre orele 12.00 si 14.00, ateliere educative (atelier pictura, coloristica), de la 12.00 la 13.00 – jocuri interactive cu animatori (jocuri de distractie, jocuri de rol si jocuri de mima), intre orele 13.00 si 14.00 – face-painting si modelare baloane cu animatori, iar intre orele 13.00 si 14.00 – teatru interactiv pentru copii cu actori.

Citeste si: ACTIVITATI DISTRACTIVE si ATELIERE EDUCATIVE pentru copiii de toate varstele, in Sectorul 6

Evenimentul isi propune sa le ofere copiilor oportunitatea de a-si dezvolta creativitatea, imaginatia si sa invete lucruri noi si folositoare.

Tot sambata, intre orele 17.00 si 18.00, iubitorii de muzica clasica se vor putea bucura de un spectacol sustinut de Cvartet Fiore. Sub genericul “Saturday Show”, doua viori, o viola si un violoncel vor oferi muzica de buna calitate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6