Muzica iti face sarbatorile mai bune! Top 10 cele mai frumoase melodii de Craciun. VIDEO

Romanii  adora traditia, asa ca, de Craciun, majoritatea prefera sa se delecteze cu cele mai frumoase colinde. Nu lipseste din casele romanilor, muzica usoara specifica acestei mari sarbatori.

Unul dintre cei mai de succes vestitori muzicali ai Craciunului ramane Stefan Hrusca. Colindele sale dainuiesc peste ani, fiind ascultate cu mare placere de romani.

Un alt interpret foarte popular in perioada Craciunului este Stefan Banica. Cantaretul umple pana la refuz Sala Palatului cu vestitele sale concerte destinate sarbatorii Nasterii Domnului.

O alta piesa adorata de romani in perioada sarbatorilor este “Toata iarna impreuna” , primul hit al trupei Stigma.

Trupa Voltaj intra in topul celor mai ascultate trupe in perioada Sarbatorilor de iarna. Concertele electrizante oferite de Calin Goia si compania sunt printre cele mai savurate de Craciun si de Revelion.

Din top, nu putea lipsi Fuego, un artist idolatrizat de o mare parte a romanilor pentru piesele sale calde destinate Craciunului.

Regretatul Adrian Paunescu a scris versurile unei piese monumentale dedicate Craciunului. “Oameni de zapada”, in interpretarea lui Victor Socaciu, intra in topul celor mai frumoase piese destinate sarbatorii Nasterii Domnului. O piesa pe cat de trista, pe atat de intensa, pana la sublim.

Andra, una dintre marile voci ale Romaniei, nu putea sa lipseasca din topul celor mai frumoase piese de Craciun.

 Romanii au gusturi bune si cand vine vorba de repertoriul international destinat Craciunului.

Mariah Carey – All I want for Cristhmas is You

Wham! – Last Christmas

Dean Martin – Let it snow

Sursa video: youtube.com