Muzica, teatru, filme si dans, la NOAPTEA INSTITUTELOR CULTURALE din Bucuresti

Bucurestenii sunt asteptati vineri la o noua editie a NOPTII INSTITUTELOR CULTURALE cu muzica, teatru, filme, poezie, dans, ateliere de creatie, expozitii, evenimente alternative, degustari si targuri de bunataturi si produse hand-made, au anuntat organizatorii.

Astfel, vineri, de la ora 16.00 si pana in zori, institutele si centrele culturale membre ale clusterului EUNIC Bucuresti si partenerii lor dau intalnire publicului la a opta editie a Noptii Institutelor Culturale la Bucuresti.

Citeste si: SUTE de persoane au stat la cozi in NOAPTEA MUZEELOR

Accesul la evenimente va fi liber. Harta si programul NOPTII INSTITUTELOR CULTURALE la Bucuresti sunt disponibile pe site-urile organizatorilor si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Asociatia Green Revolution sustine evenimentul si deplasarea publicului intre locurile care vor gazdui evenimente punand la dispozitie, gratuit, 40 de biciclete. Acestea vor putea fi imprumutate de la centrele de inchiriere din parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf) si parcul Tineretului.

Citeste si: Peste 150 de institutii muzeale si organizatii de cultura si educatie participa sambata la NOAPTEA MUZEELOR

NOAPTEA INSTITUTELOR CULTURALE este un proiect al clusterului EUNIC Bucuresti, coordonat in 2014 de Delegatia Valonia-Bruxelles si organizat de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc “Yunus Emre”, Delegatia Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundatia Culturala Greaca, Goethe-Institut, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucuresti, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez din Bucuresti, Institutul Italian de Cultura si Institutul Polonez, impreuna cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania.

Sursa foto: adevarul.ro