MWC 2014: Allview Viper S, telefonul companiei brasovene, lansat azi. FOTO

Allview Viper S, noul flagship al gamei de dual-SIM al companiei brasovene, a fost lansat, astazi, la World Mobile Congress de la Barcelona. Smartphone-ul romanesc va ajunge in magazine in luna aprilie, la un pret de 1.299 de lei.

Viper S are un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, un ecran IPS HD OGS de 5 inchi, protejat de Gorilla Glass 3 impotriva zgarieturilor, 2GB de RAM si doua camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP. Allview Viper S ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Noul device are un design elegant si subtire, cu o grosime de numai 8.9 mm si o greutate de 143 grame.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5: Tot ce trebuie sa stii despre cel mai hot SMARTPHONE al momentului. GALERIE FOTO

Camera foto a lui Allview Vipers S ofera face poze calitative si are o multitudine de functii, precum Face detection, fotografiere HDR, geotagging (locatia fiecarei fotografii), eraser, red eye reduction, smile detection, best picture sau inregistrare video Full HD.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

Amplificatorul audio Yamaha, sistemul DTS, difuzoarele stereo si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Sursa foto: allview.ro, adevarul.ro