MWC 2014: Ce telefoane vor fi lansate la Congresul de telefonie mobila de la Barcelona. GALERIE FOTO

Mult asteptatul Mobile World Congress (MWC) se apropie cu pasi repezi, iar producatorii abia asteapta sa isi prezinte in fata publicului ultimele noutati. De la Samsung la HTC, MondoNews iti prezinta smartphone-urile care isi vor face debutul la Barcelona, pe 24 februarie.

Samsung

Samsung Galaxy S5, flagshipul coreenilor de la Samsung va fi lansat saptamana viitoare in cadrul evenimentului “Unpacked 5” din cadrul MWC. Din cate se pare, noul Galaxy S5 va avea doua versiuni, una normala si una premium, cu un procesor mai performant.

Potrivit informatiilor neoficiale, display-ul noului telefon este de 5.25 inchi si are o rezolutie de 2560x1440p. Specificatiile mai includ o camera foto de 16 sau 20 megapixeli si o baterie de 3.000mAh.

Nokia

Producatorul finlandez va dezvalui cel putin doua smartphone-uri din gama Lumia. Este vorba de noul Lumia 1820 si Lumia 1525.

Primul are un ecran de 5.2 inchi, un display QHD de 2560x1440p si un procesor Qualcomm Snapdragon 805. Alte specificatii se refera la memoria RAM de 3GB si un spatiu de stocare de 32GB, precum si la o baterie de 3.400mAh.

Nokia Lumia 1525 are un ecran de 6 inchi si cam aceleasi specificatii ca si Lumia 1820. Este vorba de ecranul QHD, marimea bateriei si dimensiunea memoriei RAM. Camera foto a noului model va fi una impresionanta, de 25 sau 30 MP.

Sony

La Targul de tehnologie CES din Las Vegas, Sony a lansat Xperia Z1 Compact, iar acum, la MWC, compania se pregateste sa anunte noul sau flagship Xperia Z2.  Zvonurile spun ca acest nou smartphone va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3GB de RAM, un display QHD de 5.2 inchi, o camera foto de 20.1 MP si o baterie de 3.700mAh.

LG

Producatorul sud-coreean va lansa la Barcelona cel putin doua smartphone-uri. Primul este varianta mini a lui G2, un telefon despre care se presupune ca va avea aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, respectiv procesorul Qualcomm Snapdragon 800 si memorie de 2GB RAM. Ecranul va fi insa mai mic, de 4.3 inchi.

Cel de-al doilea este LG G Pro 2, succesorul primului phablet al coreenilor, G Pro. Display-ul este de 5.9 inchi si are o rezolutie FullHD. Noul phablet are un sistem neobisnuit prin care poate fi deblocat, numit Knock Code.

HTC

Desi HTC a trimis deja invitatiile pentru evenimentul de lansare din 25 martie, foarte multe voci din industrie sustin ca Mobile World Congress este locul unde va fi prezentat oficial succesorul lui One, noul HTC One 2 sau The All New One, asa cum este denumirea oficiala. Smartphone-ul va avea un display de 5 inchi, full HD, un chipset Snapdragon 800 si va folosi sistemul Android 4.4 KitKat.

 

Sursa foto: pcadvisor.co.uk, gsmarena.com, ultrainfoz.com, reviews.cnet.com