MIKE TYSON: 10 lucruri mai putin stiute despre VIATA SEXUALA EXTREMA a boxeurului

Mike Tyson a aparut de curand intr-o emisiune a lui Jimmy Kimmel Live si a povestit putin despre adevaratul motiv pentru care a pierdut un meci de box acum 25 de ani.

Acesta spune ca inainte de meci si-a propus sa faca sex cu toate menajerele din hotel iar cand a trebuit sa urce pe ringul de lupta oboseala si-a spus cuvantul.

In ultimii ani, Mike Tyson, a tinut sa povesteasca foarte multe despre viata sa sexuala lumii. Iata 10 dintre cele mai ciudate povesti despre viata sa sexuala dusa la extrem:

1. Facea sex in mod constant cu femeile care veneau sa-l viziteze cat a fost inchis la puscarie. Intre 1992 si 1995, Tyson a fost inchis pentru ca ar fi violat pe cineva in anul 1991. Acest lucru nu l-a oprit insa din a chema femei la inchisoare pentru a face sex cu ele. Acesta spune: “Faceam atat de mult sex incat eram prea obosit sa mai ies din celula sa fac sport. Pur si simplu stateam si ma odihneam in celula.”

2. Facea sex cu 15 femei pe zi inainte sa mearga la inchisoare. Popularitatea l-a ajutat sa fie un adevarat “devorator de femei.”

3. A continuat sa faca sex cu fosta lui sotie, Robin Givens, mult timp dupa ce a divortat de ea. Totul s-a terminat intre ei cand acesta a prins-o in pat cu Brad Pitt.

“Eram in mijlocul divortului si totusi mergeam acasa la ea dupa intalnirea cu avocatul si faceam sex. Intr-o zi insa am ajuns la ea si l-am gasit pe Brad acolo. Si acum imi amintesc fata lui cand m-a vazut.”

4. La un moment dat a facut sex cu Naomi Campbell intr-o baie la o petrecere din New York, in timp ce managerul lui il astepta afara.

5. A facut sex cu o casierita in varsta de 50 de ani intr-o perioada mai intunecata a vietii lui.

6. A marturisit ca isi purta curelele castigate la campionate in timp ce facea sex.

7. A batut 7 prostituate intr-o camera de hotel, fiind drogat cu morfina si cocaina, intr-un moment foarte delicat din viata lui.

8. A marturisit ca tot ce facea intr-o perioada era sa faca sex si sa participe la tot felul de orgii sexuale.

9. A fost prins de politie in timp ce era implicat intr-o orgie sexuala. Acesta declara: “Era bine daca era cocaina in preajma. Cand iei multa cocaina erectia nu dispare asa usor.”

10. La un moment dat isi angajase foarte multi bodyguarzi care erau pusi in fata hotelului cu 24 de ore inainte de meciurile importante. Acestia se asigurau ca Mike Tyson nu face sex.