N-ai cum să nu le știi! Ce mai fac și cum arată acum gemenele minune de la Hollywood! Foto în articol

Ashley și Mary Kate Olsen au intrat în istorie, devenind cele mai tinere milionare ale Americii pe vremea când alți copii desenau cerculețe la grădiniță.

După o carieră înfloritoare în cinematografie și performanța de a deveni unele dintre cele mai bogate adolescente din lume, gemenele Olsen au decis să schimbe traseul vieții profesionale și să își croiască un nou drum în lumea modei. Cele două blonde au recunoscut ca atracția pentru haine a avut loc încă de pe vremea când filmau și erau nevoite să schimbe până și 12 outfit-uri pe zi.

După seriale precum “Two of a Kind”, “So Little Time”, “Mary-Kate and Ashley in Action!” și filme ca “It Takes Two”, “New York Minute” sau “The Challenge”, cele două și-au lansat propria linie de creație vestimentară, lăsând în urma carieră în televiziune și film.

Citește și: TREI SUPERSTARURI DESPRE CARE NU ȘTIAI CĂ AU UN FRATE GEAMĂN! GALERIE FOTO ÎN ARTICOL

Acum în vârstă de 32 de ani, Mary-Kate și Ashley au anunțat că își vor vinde colecția “Elizabeth & James” exclusiv la Kohl. Anterior, îmbrăcămintea și accesoriile mărcii au fost comercializate în diferite alte magazine, printre care Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus și Net-a-Porter.

Într-o declarație pentru WWD, Mary-Kate a spus: “Viziunea noastră pentru ‘Elizabeth & James’ este de a oferi o marcă de lifestyle care oferă femeilor acces la modă premium cu preț accesibil, fără a renunța la calitatea materialelor”.

Mary-Kate și Ashley Olsen au lansat linia “The Row” in 2006. Apoi, au lansat un al doilea brand numit “Elizabeth & James” în toamna anului 2007, care vinde haine și accesorii contemporane pentru femei. Cele două au extins “The Row” în primăvara anului 2011 cu o colecție adresată bărbaților, lansând oficial linia în magazinele din New York și Los Angeles.

Sursa foto: TMZ