VIDEO INCREDIBIL. Ce a PATIT acest barbat cand a acceptat provocarea ICE BUCKET!

Fenomenul Ice Bucket Challenge este de neoprit! Internetul abunda de filmulete in care oamenii isi toarna galeti cu apa rece in cap si lanseaza provocarea pe mai departe! Numai ca unele dintre aceste filmulete nu sunt atat de amuzante pentru protagonisti!

Irlandezul John Townsend, din orasul Wrexham, si-a dorit sa fie si el vedeta pe internet, iar pentru asta a ales un mod inedit. Dupa ce si-a turnat o galeta de apa cu gheata in cap, barbatul a avut parte de un dus rece intr-o cantitate mai mare.

Citeste si: NADIA COMANECI A ACCEPTAT PROVOCAREA ICE BUCKET CHALLENGE. UITE PE CINE A NOMINALIZAT. VIDEO

John s-a pozitionat sub cupa plina cu apa a unui excavator. Cand apa a inceput sa curga, debitul a fost atat de mare incat barbatul a ramas fara pantaloni, care ii cad de pe el.

Surprins de incident, dar vizibil amuzat, irlandezul isi trage repede pantalonii pe el si iese din cadru in timp ce prietenii sai rad de el!

Campania “ALS ICE BUCKET CHALLENGE” are scopul de a sustine asociatia ALS, care lupta contra maladiei Charcot, cunoscuta si ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa.

VLADIMIR PUTIN, RASPUNS HALUCINANT LA PROVOCAREA ICE BUCKET CHALLENGE – VIDEO

Sursa foto si video: youtube.com, thecutterrambles.wordpress.com