NADAL a provocat un scandal de proportii la WIMBLEDON

RAFAEL NADAL a reusit sa provoace un scandal de proportii la WIMBLEDON, adversarii sai fiind deranjati de stilul abordat de iberic.

In cautarea primului trofeu pe iarba de la Wimbledon dupa o pauza de patru ani, RAFAEL NADAL i-a deranjat pe adversarii sai, acestia considerand ca spaniolul trage de timp si nu respecta regula celor 20 de secunde, in care jucatorii trebuie sa se incadreze inainte de a servi.

Drept urmare, Roger Federer si Lukas Rosol au cerut forului international de tenis sa intervina si sa ia masuri. “Tot timpul jucatorii mai buni trag de timp si nimeni nu le spune nimic. Nu inteleg de ce! Nu se mai poate asa! Rafa isi face toate ritualurile, dar cineva trebuie sa-i spuna ceva! I-am zis arbitrului si el mi-a raspuns ca este in regula”, a tunat Rosol, conform ziare.com. La randul sau, elvetianul Roger Federer s-a declarat nemultumit de modul in care se comporta Nadal.

Citeste si: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP poate ajunge MAI USOR pe locul 2 WTA! Surpriza care-i creste SANSELE 

“Este important ca noi, ca jucatori, sa jucam cat mai rapid si sa nu depasim timpul limita deoarece incetinim jocul, iar asta alunga spectatorii. Regulile nu sunt facute ca sa fie incalcate. Sunt unele meciuri la care nici nu pot sa ma uit din cauza asta!”, a afirmat si Federer.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT cu EMOTII in turul III de la WIMBLEDON 

Potrivit regulamentului, un jucator are dreptul sa faca o pauza de cel mult 20 de secunde inainte de a servi. In caz contrar, arbitrul pot decide pierdere unui punct.