NADIA COMANECI i-a adresat SIMONEI HALEP o propunere INTERESANTA

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat, miercuri, in cadrul primei editii a Balului Natatiei, ca si-ar dori sa joace un meci de tenis cu Simona Halep, dar a precizat ca nu se prea pricepe la acest sport.

“Am auzit si eu ca este o licitatie bogata. Ma bucur ca pot participa la un asemenea eveniment. E frumos sa fii alaturi de colegi olimpici care fac in continuare ceva pentru tanara generatie. Sunt sigura ca va fi o seara frumoasa si sper sa strangem multi bani pentru generatia urmatoare. As vrea sa joc si eu un meci cu Simona Halep, chiar daca nu prea ma pricep”, a spus Comaneci.

CITESTE SI: NADIA COMANECI, cea mai mare gimnasta din toate timpurile, a implinit 53 de ANI 

Fosta campioana olimpica de natatie Diana Mocanu considera ca Romania va avea o noua medalie in acest sport cand vor exista si baze sportive: “Acum antrenez copii. Imi fac rolul de zana protectoare. Speram si noi sa gasim o viitoare Diana Mocanu sau Camelia Potec. Ne chinuim. O noua medalie vom avea cand vor exista si baze sportive. Pana atunci e foarte greu. Copii nu mai sunt stimulati, iar bazele sportive lipsesc cu desavarsire. E de laudat o astfel de initiativa, deoarece ne dorim sa zdruncinam din temelii accest sistem invechit si speram sa aducem un suflu nou”.

Fosta gimnasta Andreea Raducan a afirmat ca ar vrea sa liciteze pentru meciul de tenis cu Simona Halep. “E o initiativa foarte buna. Faptul ca se liciteaza piese ale unor eroi e cu atat mai frumos. Astazi poate voi licita si eu un obiect, poate chiar meciul cu Simona Halep. Joc tenis din cand in cand, dar nu sunt o profesionista. Am participat mai mult ca spectator”, a precizat Raducan.

CITESTE SI: NADIA COMANECI, despre SIMONA HALEP: O descriu intr-un singur cuvant – perfectiune! 

Fostii sportivi Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima editie a Balului Natatiei, care a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar. La eveniment au mai participat printre altii Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Diana Mocanu si Andreea Raducan.

In cadrul balului a avut loc o licitatie care a avut ca scop strangerea de fonduri necesare pregatirii sportivilor din natatie in vederea Jocurilor Olimpice de vara din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt in compania Simonei Halep si a lui Ilie Nastase, o racheta cu semnatura a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul si o racheta a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alaturi de Mihai Leu, o cina la masa campionilor alaturi de fosti mari sportivi romani, precum si alte obiecte.

Sursa foto: sport.ro