Nae Lazarescu a murit. Indragitul actor de comedie avea probleme la ficat

Nae Lazarescu a murit. Indragitul actor de comedie a incetat din viata la varsta de 72 de ani, joi dimineata, din cauza unei afectiuni la ficat. Lazarescu si-a tratat problemele hepatice cu niste tratamente foarte puternice, insa acest lucru nu a fost suficient, informeaza postul Realitatea Tv.

Nae Lazarescu a alcatuit un indragit cuplu, pe scena Tetrului de Revista Constantin Tanase, impreuna cu Vasile Muraru. Decenii la rand, cei doi au fost cel putin la fel de cunoscuti si apreciati precum colegii si prietenii lor Alexandru Arsinel si Stela Popescu.

Nae Lazarescu a fost unul dintre cei mai carismatici actori romani de comedie si de revista. “Mi-as dori sa lucrez la Teatrul Constantin Tanase ca portar, contabil, femeie de servici, orice, dar sa fie la Constantin Tanase”, declara la inceputul carierei sale Nae Lazarescu.

“E groaznic. Era un baiat deosebit de inteligent. Avea o memorie exceptionala si aducea in lumea noastra clipe multe de bucurie”, a declarat Stela Popescu pentru Realitatea Tv.

Trupul actorului va fi depus, vineri dupa-amiaza,  in incinta teatrului Constantin Tanase. Inmormantarea va avea loc sambata la Focsani.

Sursa foto: cinemagia.ro