Nae Lazarescu si-a simtit sfarsitul

Nae Lazarescu a simtit ca i se apropie sfarsitul, inca de acum o luna! Marele actor avea spectacol impreuna cu Jean Paler la Sala Palatului. In culise, Nae i-a transmis colegului sau: “E randul meu, Dumnezeu nu ma mai iarta!”

Jean Paler a rememorat cu emotie momentul in care Nae Lazarescu a presimtit ca se va prapadi. “L-am vazut ultima data acum o luna. Am avut un spectacol si Vasile cu Nae au fost si ei invitati. Imi pare rau pentru el ca nu mai e. Am sa ii duc dorul la fel cu o fac pentru ceilalti care au plecat si imi doresc sa ii revad macar o secunda pentru a schimba o vorba cu ei.

Aveam turnee zilnice inainte, abia ajungeam acasa. Era un actor iubit, de un haz iesit din comun. Puneam la cale numai prostii. Niciodata nu spunea nu. La spectacol, Nae mi-a spus ca a venit randul meu sa plec. Dumnezeu nu vrea sa ma mai lase, nu ma iarta. Tu nu vezi cum arat? Esti putin bolnav, dar asta nu inseamna ca o sa pleci, te pui pe picioare, i-am zis. Mi-a spus sa ma intorc in teatru pentru ca el pleaca si lumea are nevoie sa rada. Asa mi-a zis Nae Lazarescu!”, a spus Jean Paler la Pro Tv.