Nae Lazarescu, slabit peste masura. Are probleme la ficat!

Nae Lazarescu se confrunta, in ultima vreme, cu probleme serioase de sanatate! Actorul a slabit enorm si desi nu recunoaste, prietenii sai spun ca de vina ar fi tratamentul pentru ficat.

“Si noi ne facem griji pentru el. Nae Lazarescu stie ce are. Doctorii nu sunt prea optimisti. Saracul… e vai de el. Are probleme cu ficatul… Se usuca pe picioare, e slabit, nu mai are vlaga, e palid, nu mai are putere… El nu vrea ca lumea sa afle de ce sufera, si familia tine diagnosticul secret… E dureros, va dati seama. El nu vorbeste cu noi despre asta atunci cand ne intalnim la spectacole.

Si parca nici nu-ti vine sa-l intrebi cand il vezi cum e. Daca il intrebi, mai rau il amarasti. Face tratament, merge la control, dar sunt slabe sanse sa se faca bine. Dumnezeu sa-i dea sanatate pentru ca e un om bun, un actor iubit. Poate face Dumnezeu o minune si isi revine. Face tratament, tine regim alimentar. Are perioade in care se simte bine, e pe drumul cel bun, si perioade in care ii e rau. Mai mult, si spectacolele le-a rarit, nu mai merge oriunde, in ultima perioada”, au declarat surse din anturajul lui Nae Lazarescu penrtu wowbiz.ro.

Actorul, ajuns la 71 ani, merge se pare frecvent la medic, iar tratatamentul pentru ficat il slabeste peste masura.

Sursa foto: gandul.info