NAE NICOLAE, inmormantat cu fast la Stefanesti. Florin Salam si Vasile Turcu s-au aflat la capataiul milionarului

Nae Nicolae este inmormantat, sambata, la Cimitirul din localitatea Stefanesti. In aceasta dimineata, trupul milionarului a fost depus la stadionul din Stefanesti, acolo unde se va afla timp de trei ore, pentru cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu.

Sute de oameni vor trece pe langa sicriul cu trupul neinsufletit al milionarului Nae Nicolae, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Desi a fost un adevarat pelerinaj zilele acestea in Pipera, la casa milionarului, doar membrii familiei si cunoscutii au putut sta langa capataiul sau pentru un ultim bun ramas.

Oameni de afaceri sau din lumea fotbalului, dar si manelisti au mers, rand pe rand, pentru a-si lua ramas bun de la Nae Nicolae si pentru a-i aprinde o lumanare.

La capataiul sau au venit si manelistii Sorin Copilul de aur, Florin Salam, Adrian Copilul de Aur (finul sau), dar si oameni din lumea fotbalului, printre care Vasile Turcu, Iulian Mihaiescu, fosti actionari la Dinamo, dar si fostul presedinte al clubului, Nicolae Badea.

“Un om foarte apropiat, foarte bun (…) E cea mai mare durere in sufletul nostru pentru ca ne era foarte bun prieten – a fost un om care nu merita asa soarta urata”, a declarat Sorin Copilul de Aur, citat de RTV.