Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, ucis de tren / FOTO + VIDEO

Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, si-a pierdut viata in aceasta dimineata dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren in zona Pipera.

Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali si patronul echipei de fotbal FC Stefanesti, si-a pierdut viata dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren la trecerea de cale ferata aflata pe soseaua Petricani, la iesirea din Capitala spre Pipera.

Autoturismul Bentley, la volanul caruia se afla Nae Nicolae, a fost distrus in proportie de 90%. Conform primelor informatii, Nae Nicolae nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea de cale ferata, a depasit coloana de masini si a trecut cu autoturismul pe langa barierele coborate.

Mecanicul trenului a declarat ca garnitura inainta cu o viteza de 110 km/h si ca impactul nu a putut fi evitat. Autoturismul lui Nae Nicolae a fost tarat cel putin o jumatate de kilometru, iar trupul victimei a fost aruncat din masina in urma impactului. 

Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, era supranumit si regele imobiliarelor din Ilfov si avea in proprietatea si echipa de fotbal FC Stefanesti. Deasemenea, Nae Nicolae era cunoscut si gratie partidelor fabuloase de table pe care le juca cu Gigi Becali si in timpul carora se spune ca a pierdut cel putin 20 de milioane de euro. 

Nae Nicolae este si nasul de cununie al cunoscutului manelist Adi Minune. 

Sursa foto si video: rtv.net