NAPOLI a castigat CUPA ITALIEI. Un suporter, impuscat in INCIDENTELE dintre ULTRASI. VIDEO

NAPOLI a castigat sambata seara FINALA CUPEI ITALIEI, 3-1 cu FIORENTINA, partida fiind precedata insa de INCIDENTE grave intre ULTRASI pe strazile din Roma, orasul in care s-a jucat partida.

FINALA CUPEI ITALIEI, dintre Napoli si Fiorentina, care a avut loc la Roma, a inceput cu o intarziere de 45 de minute din cauza incidentelor provocate de ULTRASI. Suporterii echipei Napoli au aruncat cu fumigene in teren si au aprins torte pe care le-au aruncat spre suprafata de joc, cerandu-le jucatorilor sa nu dispute meciul dupa ce unul dintre fani a fost impuscat inaintea partidei.

Citeste si: SRGIAN LUCHIN, lovit in cap de suporteri la derbyul orasului PLOVDIV. VIDEO 

Meciul s-a dispustat pana la urma, NAPOLI deschizand rapid scorul prin Insigne in minutul 11. Acelasi jucator a realizat dublapeste alte sase minute, pentru ca FIORENTINA sa reduca din handicap pana la pauza prin Vargas, cu o reusita in minutul 28. Mertens a mai punctat o data pentru NAPOLI in minutul 92, aducand CUPA ITALIEI in sudul tarii.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: INCIDENTE dupa incheierea partidei! EXCLUSIV 

Partida a fost precedata de INCIDENTE grave intre ULTRASI, un suporter fiind intre viata si moarte dupa ce a fost impuscat. Trei suporteri napoletani au fost atacati de un grup de fani rivali, se pare ai echipei AS ROMA, in altercatie folosindu-se cutite si pistoale. INCIDENTELE au degenerat rapid, mai multi ULTRASI ajungand la spital.

Sursa foto: gsp.ro, prosport.ro

Sursa video: Gazzetta dellos Sport