NAPOLI, egal cu DNEPR DNEPROPETROVSK in semifinalele EUROPA LEAGUE

 Napoli a terminat la egalitate cu formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, scor 1-1 (0-0), joi seara, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor Europa League la fotbal.

Napoli a dominat jocul si si-a creat numeroase ocazii de gol, mai ales in repriza secunda, scapand victoria printre degete dupa un gol nemeritat incasat pe final. La oaspeti, fundasul roman Alexandru Vlad a fost rezerva.

Prima repriza a fost una modesta, in care Napoli nu a gasit solutii pentru a desface defensiva solida a revelatiei ucrainene. Italienii au avut o singura ocazie, mare, prin Insigne, care a nimerit bara in minutul 10, cu un sut de la distanta.

Echipa lui Rafa Benitez a deschis scorul in debutul reprizei secunde, prin spaniolul David López (50), cu capul, dupa un corner executat de Insigne.

CITESTE SI: SEVILLA, cu un pas in finala EUROPA LEAGUE, dupa 3-0 cu FIORENTINA

Apoi a iesit la rampa Boiko, portarul lui Dnepr opunandu-se in mai multe randuri suturilor expediate de Higuain (55, 60, 73, 78) sau Insigne (71).

Dnepr a reusit sa egaleze in minutul 81, prin noul intrat Selezniov, dintr-o pozitie evidenta de ofsaid, la centrarea lui Fedetki. A fost doar al doilea sut al oaspetilor pe spatiul portii in acest meci.

Calificarea se va decide in data de 14 mai pe Stadionul Olimpic din Kiev. Finala va avea loc pe 27 mai, la Varsovia.

SSC Napoli — Dnepr Dnepropetrovsk 1-1 (0-0)

Au marcat: David López (50), respectiv Evgheni Selezniov (81).

Napoli, stadion San Paolo

Europa League — semifinale (tur)

CITESTE SI: BARCELONA striveste BAYERN MUNCHEN in semifinalele LIGII CAMPIONILOR 

Au evoluat echipele:

Napoli: Mariano Andujar — Christian Maggio, Raul Albiol, Miguel Britos, Faouzi Ghoulam — Jorginho, David Lopez (Walter Gargano, 71) — Jose Maria Callejon (Manolo Gabbiadini, 77), Marek Hamsik (capitan), Lorenzo Insigne (Dries Mertens, 82) — Gonzalo Higuain. Antrenor: Rafael Benitez.

Dnepr: Denis Boiko — Artem Fedetki, Douglas, Evgheni Ceberiaciko, Leo Matos — Jaba Kankava (Roman Bezus, 69), Valeri Fedorciuk — Valeri Lucikevici (Bruno Gama, 57), Evgheni Konoplianka, Ruslan Rotan (capitan) — Nikola Kalinic (Evgheni Selezniov, 80). Antrenor: Miron Markevici.

Arbitru: Svein Oddvar Moen (Norvegia)

Cartonase galbene: Kankava (24), Fedetki (73).

Sursa foto www.puterea.ro