Narcis Neaga este noul sef de la CNADNR

Narcis Neaga este noul sef al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, potrivit unor surse citate de site-ul  Ziare.com.

Narcis Neaga, fost director in cadrul CNADNR, il inlocuieste astfel pe Mircea Pop, demis de ministrul Dan Sova. Conform declaratiei de avere postata pe site-ul CNADNR, Neaga are un teren intravilan de 1.237 de metri patrati in Tuzla, un apartament in Bucuresti si unul in Sibiu, precum si doua case in Avrig si un autoturism Volskwagen.

Narcis Neaga are o datorie de peste 45.000 de euro la CNADNR SA, care este scandenta in anul 2013. Totodata, el a primit, in ultimul an, un salariu de aproape 69.000 de lei, ca director al CNADNR, conform Ziare.com.

In luna ianuarie, dupa ce presa a relatat ca mai multi directori din CNADNR au petrecut la munte desi meteorologii anuntasera pentru acea perioada ca vremea se va inrautati accentuat, premierul Victor Ponta a anuntat ca Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioada foarte scurta, pana la numirea altui sef.

Sursa foto: click.ro