Narcisa Iorga, Laura Georgescu, Gheorghe Stefan si Viorel Hrebenciuc, INCULPATI in Dosarul CNA. Cand incepe PROCESUL

Procesul in care membri CNA, oameni de afaceri si oameni politici sunt acuzati de abuz in serviciu si instigare la fals se va judeca incepand cu luna septembrie. Astfel, primul termen a fost stabilit pentru 11 septembrie, anunta paginademedia.ro.

Cei patru inculpati din dosarul CNA sunt Laura Georgescu (presedintele Consiliului National al Audiovizualului), Narcisa Iorga (fost membru CNA –  foto), Gheorghe Stefan – Pinalti si Viorel Hrebenciuc.

CITESTE SI:  Cum negociau VIOREL HREBENCIUC, LAURA GEORGESCU si GHEORGHE STEFAN licenta GIGA TV – stenograme

Potrivit DNA, CNA a retras in septembrie 2013 licenta Giga TV, post patronat de Gheorghe Stefan. Dupa acest moment, Narcisa Iorga, pe atunci membru CNA, l-a indrumat pe acesta sa apeleze la „cunostintele sale din mediul politic, pentru a influenta votul pe care ceilalti membri ai CNA urmau sa il dea cu privire la contestatia postului TV ”.

CITESTE SI: LAURA GEORGESCU, VIOREL HREBENCIUC, GHEORGHE STEFAN si NARCISA IORGA, pusi sub ACUZARE de DNA

Printre cei nominalizati de Narcisa Iorga s-a numarat si fostul parlamentar Viorel Hrebenciuc, caruia Gheorghe Stefan i-a solicitat sprijinul.

Si Laura Georgescu, presedintele CAN, e acuzata ca ar fi impus mai multor angajati ai institutiei sa intocmeasca sesizari cu date nereale, care au dus la sanctionarea a 11 posturi TV.

Sursa foto dcnews