Nati Meir a lesinat in sala de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Nati Meir, om de afaceri si fost politician, este judecat in stare de arest preventiv pentru inselaciune, dupa ce a trimis in Israel, contra cost, mai multi muncitori romani, ulterior ultimii constatand ca nu pot munci in Tara Sfanta.

Nati Meir a lesinat in sala de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in timpul procesului in care este judecat pentru infractiuni economice. Medicii SMURD au ajuns la fata locului pentru a-i acorda primele ingrijiri acestuia.

Conform informatiilor difuzate de postul Realitatea Tv, Meir a primit ingrijiri medicale si si-a revenit neavand nevoie de spitalizare. Nati Meir a fost adus de la Penitenciarul Rahova, unde este inchis pentru inselaciune. Luni a avut loc un nou termen in acest dosar la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nati Meir a fost arestat preventiv la data de 2 august pentru inselaciune. Potrivit rechizitoriului procurorilor, acesta a fost acuzat ca a pretins bani de la mai multe persoane in schimbul unor locuri de munca în Israel.

Sursa foto: rtv.net