NATIONALA de FOTBAL a ROMANIEI are un nou SPONSOR PRINCIPAL

Echipa NATIONALA de fotbal a ROMANIEI are de luni un nou sponsor principal – grupul de companii TELEKOM, informeaza AgerpresParteneriatul, care este valabil pentru o perioada de doi ani de zile, cu posibilitate de prelungire, a fost semnat luni de catre RAZVAN BURLEANU, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), si NIKOLAI BECKERS, CEO TELEKOM ROMANIA.

”Federatia Romana de Fotbal (FRF) primeste astazi alaturi un partener deosebit de important care impartaseste valorile si principiile pe care ni le-am asumat in drumul spre performanta. TELEKOM ROMANIA devine SPONSORUL PRINCIPAL al echipei nationale de fotbal si astfel confirma viziunea noastra privind dezvoltarea fotbalului din Romania. Sunt convins ca ne vom bucura impreuna de cele mai frumoase rezultate ale tricolorilor si ii vom face pe romani sa fie mandri de performerii ei! Bun venit, TELEKOM ROMANIA, in familia fotbalului romanesc!” a declarat RAZVAN BURLEANU, in fata jurnalistilor.

La randul sau, NIKOLAI BECKERS a precizat: ”TELEKOM si echipa nationala de fotbal impartasesc aceleasi valori: fair-play, integritate, dorinta puternica de a reusi. Este o onoare sa fim sponsorul principal al reprezentativei nationale la fotbal a ROMANIEI si sa sustinem echipa pe drumul spre victorie, alaturi de milioanele de suporteri romani. Pentru TELEKOM, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clientilor nostri, in exclusivitate, integral, cele mai bune competitii de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League si UEFA Europa League. Hai Romania!”.

”Este vorba despre un contract cu o durata in functie de performanta sportiva, se tine cont de rezultate. Personal, imi doresc sa fie posibilitatea de a acoperi atat calificarea la turneul final Campionatul European, dar si la turneul final al Campionatul Mondial. Este prima implicare in viata sportiva a Telekom, de cand are un nou brand”, a spus BURLEANU.

”Fotbalul este sportul numarul 1 in lume. Este un sport foarte important. Personal, nu am jucat fotbal, dar imi place mult sa privesc la acest sport, alaturi de prieteni. Eu joc tenis si golf, atat cat ma lasa spatele”, a aratat BECKERS.

Sursa foto: sport.ro