NATIONALA ROMANIEI a ajuns la 50.000 de fani pe pagina OFICIALA de FACEBOOK

Nationala de fotbal a ROMANIEI a a ajuns, joi, la 50.000 de fani pe pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare Facebook, anunta Federatia Romana de Fotbal (FRF).

Noua platforma de comunicare cu fanii, creata in urma cu un an, a gazduit si va gazdui in continuare toate stirile si noutatile din tabara primei reprezentative si din cantonamentele si turneele nationalelor feminine, de juniori, de futsal, de fotbal pe plaja, filmulete si rezumate de la meciuri, dar si concursuri atractive sau imagini de colectie din istoria nationalei.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: BILETELE pentru FINALA au fost puse in VANZARE 

Pragul atins de pagina de Facebook a ‘tricolorilor’ a fost remarcat si de unul dintre elevii antrenati la lot de Anghel Iordanescu. ”50.000 de fani ai nationalei numai aici, am reusit sa umplem Arena Nationala pe Facebook!”, a fost reactia lui Florin Gardos, fundasul Romaniei si al lui Southampton.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Echipa Nationala a Romaniei le multumesc tuturor prietenilor de pe Facebook si le transmit ca, prin intermediul retelelor de socializare, le pregatesc surprize in perioada urmatoare.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: S-A STABILIT unde se va juca FINALA dintre STEAUA si U CLUJ – OFICIAL 

Sursa foto: frf.ro