Nationala ROMANIEI de KEMPO este noua CAMPIOANA MONDIALA

Nationala ROMANIEI de KEMPO este noua CAMPIOANA MONDIALA gratei clasarii pe primul loc al podiumului competitiei desfasurata in aceste zile la Budeapesta

Campionatele Mondiale de KEMPO Individual din Ungaria, la care au participat 582 de sportivi din 34 de tari, au fost organizate de Federatia Ungara de Kempo cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului si al Comitetului Olimpic Maghiar. 

La Campionatele Mondiale de KEMPO Individual din Ungaria, la capatul a patru zile de foc, ROMANIA s-a clasat din nou pe prima pozitie a clasamentului pe natiuni la categoriile “fighting” si “over-all”.

Citeste si: Ana Maria Brinza a fost desemnata spadasina anului 2013

Sportivii nostri au fost supervizati pe toata perioada competitiei de Marius Vizer, romanul care este presedintele in exercitiu a doua dintre cele mai importante foruri din lume, Sportaccord si Federatia Internationala de Judo.

Citeste si: Aur pentru Corina Constantin la Jocurile Mondiale de gimnastica aerobica din Columbia

“Din punctul nostru de vedere insa, cel mai important lider din sportul international prezent la aceasta editie a Campionatelor Mondiale de Kempo, a fost domnul Marius Vizer, Presedintele Sportaccord dar si al Federatiei Internationale de Judo”, a aratat Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

Sursa foto: www.iClara.ro