Naționala României: Salarii extrem de generoase pentru selecționerul Contra și staff-ul său

Cotidianul Gazeta Sporturilor dezvăluie salariile încasate de staff-ul naționalei României, iar suma primită de preparatorul Reyes de la FRF e de-a dreptul impresionantă.

Preparatorul fizic al naționalei României, spaniolul Javi Reyes, câștigă mai bine decât antrenorii de la FCSB, Dinamo sau CSU Craiova! 200.000 de euro pe an primește Javi Reyes de la Federația Română de Fotbal, aproape dublu decât încasează Nicolae Dică pentru muncă depusă la FCSB!

În ceea ce-l privește pe selecționerul Cosmin Contra, salariul acestuia ar fi de 390.000 de euro pe an. Secunzii Adrian Mihalcea și Jerry Gane apar și ei în contabilitatea federală, iar cifrele indică în cazul amândurora un salariu anual de 90.000 de euro, potrivit sursei citate.

Antrenorul cu portarii, Leontin Toader, ajunge la 22.000 de euro pe an. Situația lui e însă specială: lucrează cu contract part-time, doar pe durata acțiunilor lotului reprezentativ. Cosmin Contra și staff-ul sau au ajuns la naționala României în luna septembrie a anului trecut.

Sursă foto: frf