Nationala ROMANIEI va disputa un MECI AMICAL cu DANEMARCA, pe 18 noiembrie

Federatia Romana de Fotbal a ajuns la un acord cu Federatia Daneza pentru disputarea unui JOC AMICAL al primelor reprezentative, pe data de 18 noiembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Jocul Romania – Danemarca este programat la patru zile dupa ce tricolorii vor intalni, pe teren propriu, Irlanda de Nord in preliminariile EURO 2016.

AMICALUL din toamna va fi prima confruntare intre cele doua selectionate din ultimii 11 ani.

Citeste si: GRECIA-ROMANIA in preliminariile Euro 2016. Ranieri a convocat 14 stranieri

Precedentul joc s-a disputat in septembrie 2003, scor 2-2. In urma acelui rezultat, ROMANIA a ratat sansa de a merge la EURO 2004.

Palmaresul tricolorilor contra reprezentativei DANEMARCEI arata astfel: 3 victorii, 2 egaluri, 3 infrangeri, golaveraj: 15-14.

Nationala daneza este condusa inca din anul 2000 de Morten Olsen si are in componenta numerosi jucatori din campionatele puternice ale Europei: Agger (Liverpool/Anglia), Eriksen (Tottenham/Anglia), Kvist (Stuttgart/Germania), Kjaer (Lille/Franta), Krohn-Dehli (Celta Vigo/Spania).

Citeste si: ROMANIA va disputa un meci amical in compania Danemarcei

Dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF, in clasamentul FIFA, DANEMARCA ocupa locul 26, o treapta mai sus decat echipa nationala a ROMANIEI.

Sursa foto: digisport.ro