NATO indeamna RUSIA sa joace un “ROL CONSTRUCTIV” in SIRIA

Secretarul general al NATO, JENS STOLTENBERG, a indemnat RUSIA sa joace un ROL CONSTRUCTIV in lupta impotriva organizatiei teroriste STATUL ISLAMIC (SI) in SIRIA si sa nu intre in contradictie cu actiunile COALITIE CONDUSE DE SUA, a comunicat biroul de presa al NATO, citat de agentia TASS.

‘In timpul contactelor sale cu presa in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, secretarul general Jens Stoltenberg a indemnat Rusia sa joace un ROL CONSTRUCTIV SI COOPERATIV in lupta impotriva SI si sa nu intre in contradictie cu actiunile coalitiei conduse de SUA’, a anuntat serviciului de presa al NATO.

CITESTE SI: RUSIA A INCEPUT BOMBARDAMENTELE IN SIRIA (REUTERS)

‘Secretarul general al NATO a salutat contactele dintre Rusia si SUA pe marginea acestei probleme, insa a calificat drept NECONSTRUCTIVE actiunile Rusiei in SPRIJINUL PRESEDINTELUI SIRIAN ASSAD’, subliniaza serviciul de presa al NATO. ‘Assad este parte a problemei’, mentioneaza sursa citata.

Anterior, NATO a anuntat ca monitorizeaza situatia legata de prezenta Fortelor Militare Aeriene ale Rusiei in Siria. ‘Consiliul NATO monitorizeaza deja intarirea de forte militare ale Rusiei in Siria si va continua sa faca acest lucru’, a anuntat Alianta.

Sursa foto: nato